Social Media Creative

Bucharest

15 Sep 2023

Bucharest

1

Despre Digital Star
Suntem o agenție de marketing digital și creativ din București, cu o experiență de peste 10 ani în industrie. Avem un portofoliu divers de clienți, de la start-up-uri la companii din Fortune 500, și ne propunem să oferim soluții inovatoare care să genereze ROI pozitiv.

Digital Star este una dintre cele mai premiate agenții digitale din România, câștigând premii pentru creativitate și eficiență la mai multe festivaluri: Internetics, Effie Awards, IAB Mixx Awards, PR Award, Webstock, Mobile Awards și Mixx Awards Europe.

Cu o experiență de aproape 15 ani în industrie, avem un portofoliu divers de clienți, companii din Fortune 500, și ne propunem să oferim soluții inovatoare de comunicare digitală care să genereze rezultate pozitive.

Mai multe detalii despre noi găsești pe website-ul nostru www.digitalstar.ro

Descrierea Postului
În calitate de Social Media Creative, vei lucra în strânsă colaborare cu echipa de designeri grafici pentru a produce conținut memorabil și eficient.

Responsabilități Principale

 1. Crearea de Conținut: Creare conceptelor și brief-urilor pentru implementarea de postări, videoclipuri și alte materiale pentru rețelele sociale.
 2. Strategie și Planificare: Colaborare cu echipa agenției în vederea dezvoltării strategiilor de social media și calendarului editorial.
 3. Analiză și Monitorizare: Utilizarea unor instrumente precum Facebook Insights pentru a măsura performanța și pentru a optimiza conținutul în viitor.
 4. Gestionare Proiecte: Asigurarea respectării termenelor limită și coordonarea cu alte departamente pentru implementarea conținutului pentru social media.

Cerințe

 1. 2 ani de experiență în social media, content creation sau un rol similar
 2. Competențe solide de copywriting și storytelling
 3. Nivel avansat de limba engleză

Beneficii

 1. Salariu competitiv și alte beneficii
 2. Posibilitatea de a lucra remote
 3. Un mediu de lucru dinamic, cu o echipă tânără și creativă
 4. Training-uri periodice și acces la cursuri de dezvoltare profesională

Procesul de Aplicare

 1. Trimite CV-ul tău în platforma noastră de recrutare: https://jobso.id/gkhd
 2. Etapa de interviu: doua interviuri online 
 3. Proba practică: vei primi un brief și vei avea 48 de ore să pregătești cateva exemple de postari pentru social media